top of page
Yazarın fotoğrafıAjans FU Reklam ve Danışmanlık

GOOGLE ADS İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN

Google Arama ve Haritalar'da sizinkine benzer işletmeleri arayan müşterilerin karşısına çıkın. Sadece web sitenize yönlendiren tıklamalar veya işletmenize yapılan telefon aramaları için ödeme yapın.


Kullanıcılar sunduğunuz ürün veya hizmetleri aradığında görünün

Kullanıcılar ne yapacaklarını, nereye gideceklerini ve ne satın alacaklarını Google'da arar. Reklamınız, kullanıcıların sizinkine benzer ürün veya hizmetleri aradığı sırada Google'da gösterilebilir.

İster masaüstü bilgisayarlarını isterlerse mobil cihazlarını kullanıyor olsunlar, doğru zamanlanmış bir reklam kullanıcıları değerli müşterilere dönüştürebilir.


Hemen başlayın SİZİN İÇİN DEĞERLİ SONUÇLAR ELDE EDİN

İşletmenize uygun bir bütçe belirleyin Google Ads ile reklam bütçenizin kontrolü sizin elinizde. Aylık bütçe sınırı belirlediğinizde Google Ads'in bu sınırı aşmayacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca, harcamanızı dilediğiniz zaman duraklatabilir ve düzenleyebilirsiniz.

Doğru müşterileri bulmak için Google ile çalışın Akıllı ve kolay reklamlarımızla bütçenizi aşmadan daha alakalı müşterilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, işletmeniz için değerli olan daha fazla sonuç elde etmeniz için reklamlarınızı zamanla iyileştirmeniz için yardım alabilirsiniz.

Google Ads ile daha fazla müşteri edinin Hemen başlayın Özelleştirilmiş ücretsiz destekten yararlanın. Bir Google Ads uzmanıyla özel reklam planı oluşturun. 021 690 02816 * Hafta içi 09.00-17.00


Comentarios


bottom of page