Linkgelir İle Nasıl Kazanç Elde Edilir?
top of page

Linkgelir İle Nasıl Kazanç Elde Edilir?

Nasıl kazanırım?



Listeni oluştur

En beğendiğin ürünleri seçerek listene ekleyebilir veya yepyeni bir liste oluşturabilirsin.


Listelerini paylaşıma aç

Listelerini paylaşmadan önce herkese açık duruma getir, sevdiklerin paylaştığın linkten tüm listelerine ulaşabilsin.


Sevdiklerinle paylaş

Oluşturduğun listeleri sosyal medyadan veya Whatsapp gibi mesaj uygulamaları aracılığıyla sevdiklerinle paylaşabilirsin.


Kazanç gelsin

Linkgelir ile paylaştığın linkten yapılacak alışveriş üzerinden ürün fiyatının %10'u kadar Hepsipapel* gelir. Linkgelir ile ayda 5000 TL’ye kadar kazanç sağlayabilirsin.*Hepsipapel, Hepsiburada alışverişlerinden kazanılan hediye paradır ve Hepsiburada alışverişlerinde geçerlidir.


Linkgelir

Kurulduğu günden bu yana tüketicilerine her zaman kaliteli ve avantajlı ürünler sunan Hepsiburada, evinizden ayrılmadan ek gelir elde edebileceğiniz yeni bir program ile karşınızda!

Listeler oluşturup ne kadar çok kişiye ulaşırsanız o kadar fazla kazanabileceğiniz Linkgelir ile hem bireysel hem de aile ekonomisi için önemli bir gelir elde edebilirsiniz. Kullanıcılarının beklentilerini her zaman ön planda tutan Hepsiburada, Linkgelir programı ile evden çalışarak ek gelir kazanma fırsatı sunar. Programa katılmak için gerekli şartları karşıladığınız takdirde ayda 5000 TL’ye kadar kazanç elde edebilirsiniz. Son derece pratik bir şekilde işleyen sistem temelde favori ürünlerinizi belirlemenizi ve bunlardan listeler oluşturmanızı gerektirir. Sonrasında diğer kullanıcıların sizin listeniz üzerinden yaptığı alışverişler sizlere Hepsipapel olarak geri döner. Beğendiği ürünleri sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan influencerlar gibi siz de kendi çevrenizle sevdiğiniz ürünleri paylaşabilir ve evinizden ayrılmadan ek gelir elde edebilirsiniz.


Nasıl Kazanırım?

Favori Ürünlerinizi Paylaşın Ek Gelir Kazanın

Linkgelir, Hepsiburada’nın kullanıcılarına sunduğu bir ek gelir fırsatıdır. Özellikle evden çalışmak isteyen ve alışveriş meraklısı olan kişiler için son derece avantajlı bir sistemdir. Kampanyadan yararlanmak için halihazırda araştırdığınız & beğendiğini ürünleri bir araya getirerek farklı kullanıcılara ulaşmanız gerekir. Sonrasında beğendiğiniz ürünlerden oluşan listeleriniz üzerinden alışveriş yapıldıkça siz de kazanırsınız.

Hepsiburada Linkgelir programı kişisel bakım, moda, ev yaşamı gibi alanlara ilgi duyan herkes için idealdir. Alışveriş tutkunlarına gelir imkânı tanıyan sistemin yapısı da son derece basittir. Sevdiğiniz ürünler ne kadar fazla kişiye ulaşır ve satışı gerçekleşirse siz de o kadar çok kazanırsınız. Özellikle sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyorsanız, kampanya dönemlerini takip ediyorsanız ya da zevklerinize güveniyorsanız siz de Linkgelir ile önemli bir gelir kaynağı elde edebilirsiniz.

Alışveriş listenizi sosyal medya üzerinden mümkün olduğunca fazla kullanıcıya ulaştırın. Sonrasında listelerinizden alışveriş yapıldıkça ürün başına %10 oranında komisyon oranı elde edin. Böylece ayda 5000 TL’ye kadar Hepsipapel kazanma şansı yakalayın!


Linkgelir ile Kazanmaya Başlamak İçin Ne Yapılmalı?

Hepsiburada Linkgelir, hızlı ve pratik bir şekilde para kazanmak isteyen her kullanıcı için ideal bir programdır. Ev konforunda ek gelir fırsatı sunan programdan yararlanmak için ise uygulamanız gereken bazı adımlar mevcuttur. Avantajlı fırsattan yararlanarak kazanmaya başlamak için yapmanız gerekenler şunlardır:

  • Sistemden gelir elde etmek için ilk olarak Hepsiburada’da yer alan ürünlerden favorilerinizi belirlemelisiniz. Daha sonra en beğendiğiniz ürünlerden bir liste oluşturmalısınız. Listeleri nasıl oluşturacağınız hakkında fikir sahibi olmak ve hızlı bir şekilde satış yapabilmek için öneri listeleri inceleyebilirsiniz.

  • İkinci adım olarak kendi listelerinizi mümkün olduğunca fazla kişiye ulaştırmanız gerekir. Bu aşamada sosyal medya platformlarından yararlanarak arkadaş çevrenize ve diğer kullanıcılara kolayca ulaşabilirsiniz. Ne kadar çok kişiye ulaşırsanız satış olasılığı da o kadar yüksek olur.

  • Ek gelir elde etmenin son aşaması ise listelerinizden alışveriş yapılmasıdır. Satılan her bir ürünün KDV dahil satış fiyatının yüzde %10’u oranında Hepsipapel kazanç sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda çok satanlar arasına girmeyi başararak ekstra gelir de elde edebilirsiniz.


Linkgelir Programının Katılımcılarına Sağladığı Faydalar

Katılımcılarına önemli bir gelir imkânı sunan Linkgelir kampanyası, satılan her üründen %10 oranında Hepsipapel kazanç elde etmenizi sağlar. Kampanyanın temel faydası bireysel kazanca ya da aile ekonomisine katkı sağlamaktır. Bu sayede hem kendiniz için hem de etrafınızdakilere faydalı olmanıza yardımcı olur.

Program aracılığı ile kazandığınız Hepsipapel hediyeleriyle tarzınıza birbirinden şık dokunuşlar yapabilirsiniz. Sitede yer alan ve program dahilinde olan ürünler sayesinde beğendiğiniz ürünlere kolayca sahip olabilirsiniz. Bir yandan gelir elde edip bir yandan istediğiniz ürünlere ulaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Sosyal medya üzerinden içerik üreten influencerlar gibi çevrenizdeki kişilere de ilham kaynağı olmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda listeleriniz ne kadar fazla kişiye ulaşırsa bir o kadar tanınırlık seviyenizi de artırır. Böylece daha fazla satış yapma olasılığı sağlar.

Kişisel tarzınıza ve zevklerinize göre oluşturduğunuz listelerin ilgi görmesi kendinizi gösterme fırsatı sunar. Favorilerinizin çok sayıda kullanıcı tarafından sevilmesi modadan ne kadar anladığınızı kendinize ispat etmeniz noktasında faydalıdır. Tarzınızı daha özgüvenli bir şekilde tanıttıkça çevrenizdeki etkiniz de her geçen gün artar. Böylece influencerlığa giden yolda önemli bir basamağı kolayca geçebilirsiniz. Doğru ürün seçimi ve kendinizi ifade tarzı ile takip ettiğiniz influencerlar arasına girme şansı yakalayabilirsiniz.

Linkgelir programı ile evden çalışma fırsatını dilediğiniz an değerlendirebilirsiniz. Listelerinizi çevrenizle paylaşarak hem kendiniz hem de çevrenizdekiler için kazanç sağlayabilirsiniz. Oluşturduğunuz listeler sayesinde aile ekonomisine katkı sağlarken aynı zamanda diğer kullanıcılara ilham kaynağı olabilirsiniz.




Kampanya Koşulları


Linkgelir programı, sadece mobil uygulamadan yapılan alışverişlerde geçerlidir.

Elektronik ürünler (Küçük Ev Aletleri hariç), elektronik aksesuarları, tüm altın ürünleri ve dijital ürünler Linkgelir programına dahil değildir.


Linkgelir programında kazanım olarak Hepsipapel* verilecektir.


Linkgelir programına katılanlar, paylaştığı listelerden satın alım gerçekleştiğinde Hepsipapel kazanır. Kazanılan Hepsipapel’ler liste sahibinin Hepsiburada cüzdan hesabına tanımlanır.


%10 komisyon oranının geçerli olduğu kategoriler aşağıdaki gibidir; Anne Bebek Çocuk Giyim, Moda (Giyim, Ayakkabı, Çanta), Takı Aksesuar, Ev Tekstili, Ofis Kırtasiye, Kitap, Kozmetik, Parfüm, Sağlık ve Güzellik, Saat ve Aksesuar’dır. Diğer kategorilerde komisyon oranı %7, Küçük Ev Aletleri kategorisinde ise %5'tir. Ayrıca komisyon oranlarını ürünleri listelerinize ekledikten sonra, ürünlerin satış fiyatının altında görebilirsiniz.


Listenizde bulunan ürünlerden bir kişi aynı marka, model üründen birden fazla alım gerçekleştirirse siz maximum 3 ürün bazında komisyon fırsatından yararlanabilir,


Hepsipapel kazanımı elde edebilirsiniz.


Liste paylaşım adedinde sınır yoktur.


Liste sahibi kendi listesinden yaptığı alışverişlerden gelir kazanımı sağlayamaz.

Kazanılan Hepsipapel’ler altın mücevher ürünleri, dijital ürünler ve Hepsiexpress hariç tüm alışverişlerde kullanılabilir.


Net gelir hesaplama süresi listenden ürün satıldıktan itibaren 15 gündür. (İptal ve iadeler düşülecektir).


Kazanılan Hepsipapel’lerin kullanım süresi Hepsipapel’ler yüklendiği günden itibaren 30 gündür.


Katılımcılara listeden ürün satın alındığı zaman bir sonraki gün mobil bildirim ve e-posta yoluyla bilgi verilecektir.


Ticari kurumsal hesaplar Linkgelir programına dahil değildir. Linkgelir programının kötüye kullanımı durumunda Hepsiburada Hepsipapel yüklemesi yapmayacaktır.


Linkgelir programı ile ilgili olarak Hepsiburada'nın program koşullarında ve geçerlilik tarihinde değişiklik yapma, programı tamamen ve geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.


Kazanılan Hepsipapel’lerin, iptal ve iade süreci sona erdikten sonra, her ayın başı ve ortasında olacak şekilde ayda 2 kez yüklemesi yapılacaktır.


Linkgelir programı kapsamında paylaşılan listelerden satın alma işlemi gerçekleştikten sonra Hepsipapel yüklemeleri tamamlanana kadar ürünlerin listelerden silinmemesi gerekmektedir.



13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Advantage+ katalog reklamları oluşturmak için 5 ipucu

Facebook katalog reklamları doğrudan ürün satışlı olarak gerçekleşen işlemler bütünü olarak bilinmektedir. Ürünlerinizin resimlerinin üzerine ürün ismi, ürün ücreti, açıklama gibi bilgiler işlenerek o

Meta Business Manager'da İşletme Hesabı Oluşturulması

Meta Business Manager, işletmenizi organize etmenize ve yönetmenize yardımcı olan bir araçtır. Business Manager'da bir İşletme Hesabına katıldığınızda arkadaşlık isteklerini onaylamadığınız sürece iş

bottom of page