Instagram'da İçerik Üreticisi olarak Para Kazanma
top of page

Instagram'da İçerik Üreticisi olarak Para Kazanma

İçerik üreticiler ve yayıncılar, Facebook'ta para kazanmak için çeşitli para kazanma araçlarını kullanabilir. Hedef kitlenize ve ürettiğiniz içerik türüne bağlı olarak, sizin için uygun bir kombinasyon bulabilirsiniz.


Kriterler - Takipçiler

Bu Sayfanın en az 10.000 takipçisi olması gerekiyor. Hedef kitlenizi büyütmenin yeni yollarını keşfedin.

- Uygun Görüntülenen Dakika

Son 60 gün içinde, yeniden oynatılan dakikalar dahil ancak öne çıkarılan, çapraz paylaşılan veya ücretli videoların izlenme süresi hariç canlı olmayan, canlı ve daha önce canlı yayınlanmış videolar için toplam görüntüleme süresi 600.000 olmalıdır.


- Aktif Videolar

Sayfanızda yayınlanan aktif ve sizin tarafınızdan oluşturulmuş en az beş normal veya daha önce yayınlanmış videonuz olmalıdır.


- Etkileşim

Son 60 gün içinde, 15.000 gönderi etkileşimi almış olmanız gerekiyor.


- Görüntülenen Dakika

Son 60 gün içinde, tüm videolarınız arasında 180.000 dakika görüntüleme almış olmanız gerekiyor.

- 3 Dakikalık Videolarda 1 Dakikalık GörüntülemelerSon 60 gün içinde, en az 3 dakika uzunluğundaki videolarda 30.000 adet 1 dakikalık görüntüleme almış olmanız gerekiyor.

Canlı Olmayan Videolar İçin Yayın İçi Reklamlar Canlı olmayan videolar için Yayın İçi Reklamlar, para kazanmak için videolarına ekleyebileceğiniz kısa reklamlardır.


Hayran Abonelikleri

Sayfanız için bir abonelik oluşturun ve aylık gelir elde edin. Aylık bir fiyat seçin, özel avantajlar sunun ve sizi desteklemek üzere abone olan topluluğu genişletin.

Yıldızlar

İzleyiciler videolarınız sırasında Yıldızlar satın alıp size gönderebilir ve siz de aldığınız her Yıldız için Facebook'tan 1 cent (USD) kazanırsınız.

Hızlı Makaleler

Okuyucular tarafından tercih edilen bu hızlı yüklenen, platforma özel formatla makalelerinizden para kazanın.

Live İçin Yayın İçi Reklamlar Para kazanmak için canlı ve daha önce canlı yayınlanmış videolarınıza kısa reklamlar ekleyin. Video öncesi, video ortası veya görsel reklamlarla hangi videolardan para kazanmak istediğinize siz karar verirsiniz. Bu kararı dikkate alarak, izleyicileriniz için konumlarına göre reklam deneyimlerini kişiselleştiririz.

Marka İşbirliği Yöneticisi İçerikler oluşturma ve hedef kitlenizle paylaşma konusunda sizinle işbirliği yapmak isteyen markalarla ücretli ortaklıklar kurarak para kazanın.



Sayfa Uygunluğu:

Para kazanma araçlarını kullanmak için uygunluk kriterlerini karşılamanız gerekir ve bazı araçlar için ek gereklilikler olabilir. Hangi Sayfaların uygun olduğunu inceleyip erişim için başvurun. Başvurunuz incelendikten sonra bir e-posta alacaksınız.




Diğer Para Kazanma Araçları

Canlı Olmayan Videolar İçin Yayın İçi Reklamlar, Hayran Abonelikleri, Yıldızlar, Bonuslar, Hızlı Makaleler, Live İçin Yayın İçi Reklamlar ve Marka İşbirliği Yöneticisi için uygunluk gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığına bakılır.




Kaynakça: https://business.facebook.com/creatorstudio?tab=monetization_home

167 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page