Instagram SEO'nuzu Etkileyen 7 Şey
top of page

Instagram SEO'nuzu Etkileyen 7 Şey

Instagram Kullanıcı Adı

  • Artık adınızda > 30 karakter kullanabilirsiniz, ps sektörünüzde insanların aradığı anahtar kelimeleri kullanın.

Instagram Bio

  • Aynı şey Instagram'ınız için de geçerli BİYO. İnsanlar anahtar kelimeleri şurada arar: İçeriği bulmak için Instagram ve Aradıkları hesaplar.

Takipçi/Popülerlik

  • Genel olarak konuşursak, hesap ne kadar popüler olursa, kullanıcılara o kadar çok önerilecek ve aramada daha yüksekte alışveriş yapacaktır.


Hashtag'ler

  • Hashtag'ler yalnızca harika anahtar kelimeler değildir aramada bulunacaklar, ancak için hashtag'lerde sıralamanıza izin verin Makaralar, en iyi gönderiler ve son gönderiler.

Görüntü Tanıma

  • Instagram, içerik için görüntü tanıma teknolojisini kullanır. Anahtar kelimeleriniz BIO'nuzda bitmiyor! Altyazılar Anahtar kelimelerin üstüne daha fazla anahtar kelime! Kullandığınız dile dikkat edin sürekli olarak kullanmak ve ne yapmak istediğinizi ile bilinmek. Başlıklar tıpkı hashtag'ler gibi ve anahtar kelimeler aramada görünür.

Algoritma

  • Eski güzel algoritma hala aramanızın ne üzerinde bir etkisi var benziyor. Bu kişiselleştirilmiş etkinliğinize göre herkes, takip ettiğin kişiler ve sen kimsin en çok etkileşim.



4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Meta Business Manager'da İşletme Hesabı Oluşturulması

Meta Business Manager, işletmenizi organize etmenize ve yönetmenize yardımcı olan bir araçtır. Business Manager'da bir İşletme Hesabına katıldığınızda arkadaşlık isteklerini onaylamadığınız sürece iş

Meta Reklamlar İçin Nasıl Ücret Alınır?

Facebook, Messenger, Instagram veya Meta Audience Network'te reklam verdiğinizde yayınladığınız her reklam için bir bütçe belirlersiniz. Yayın türü olarak Hızlandırılmış seçeneğini seçmediğiniz sürece

bottom of page