E-ticaret'e Başlamak İsteyenlere : iyzico ile Ödeme Alın
top of page

E-ticaret'e Başlamak İsteyenlere : iyzico ile Ödeme Alın

iyzico’dan yeni bir özellik daha: iyzico ile ödeme.


Artık “iyzico ile öde” özelliğimiz ile son kullanıcılar diledikleri kartla ödeme yapabildikleri gibi iyzico bakiyelerinden de ödeme yapabilecekler. "iyzico ile öde" ile son kullanıcılar dilerlerse saklı kartlarını kullanabilir veya korumalı-havale eft yöntemiyle ödeme yapabilirler. Ayrıca bakiye ve kredi kartı ile parçalı ödeme yapılması mümkün.


Daha önce iyzico üyesi olmayan son kullanıcılar tek bir adımla iyzico’ya üye olup hızlı ve güvenli ödeme yöntemi ile anında ödemelerini yapabilirler.


iyzico ile öde entegrasyonu

iyzico ile ödeme alabilmek için iyzico web servisine gönderilen bir istek ile ödeme sayfası linki oluşturulur ve son kullanıcı bu adrese yönlendirilir. Bu servis ile ilgili ayrıntılı bilgiyi iyzico ile ödeme başlatma sayfasında bulabilirsiniz.


iyzico ile öde sayfasında süreci tamamlayan son kullanıcı istek sırasında belirttiğiniz callBackUrl adresine otomatik olarak yönlendirilir.


Bu yönlendirme ile birlikte belirtilen callBackUrl adresine ödeme sonucu ile ilişkili bir token gönderilir. Bu token değeri sorgulanır ve ödemenin sonucu kontrol edilir. Bu servis ile ilgili detaylı bilgi için iyzico ile ödeme sonucu sayfasını kontrol edebilirsiniz.


6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page