Reels Play Bonus Programı Hakkında
top of page

Reels Play Bonus Programı Hakkında

Reels Play bonus programı, içerik oluşturuculara Facebook'ta uygun makaralar oluşturup paylaşarak Facebook'tan para kazanma fırsatı veren, yalnızca davetiyeye özel bir programdır. Makaralar, program süresince belirli performans hedeflerine ulaşarak bonus kazanabilir. Reels Play bonus programı, İçerik Stüdyosu'nda erişilen zamana dayalı bireysel bonus fırsatlarını içerecektir.

Reels Play'e Başlarken

Başlamak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Sizi Reels Play bonus programına davet eden bildirimi tıklayın veya İçerik Stüdyosu > Para Kazanma > Bonuslar'a gidin .

  2. Mevcut altında Makaralar Oynat'ın yanındaki Başlayın'a dokunun .

  3. Hüküm ve Koşulları gözden geçirin ve kabul edin .

  4. Para kazanmak için program gereksinimlerini karşılayan makaralar oluşturun . Not: Makaralar Oynatma bonus programı için makaralar göndermek için makaraları profilinizden değil Sayfanızdan oluşturmanız gerekir. Sayfanız olarak makaralar oluşturmak için:

    1. Profilinizden, ekranınızın sağ alt köşesindeki Menü simgesine dokunun.

    2. Sayfanızı seçin. Ardından, Feed'inizin üst kısmında Makara düğmesini görmelisiniz.


Bonuslar bir seferde 30 gün boyunca çalışır. 30 günlük süreye ulaşıldığında, otomatik olarak bir sonraki bonusa kaydolursunuz (Sayfanız İş Ortağı Para Kazanma İlkelerimize uygun olmalıdır ). Reels Play bonus programına katılımı sonlandırmak için:

  1. İçerik Stüdyosu > Para Kazanma > Bonuslar'a gidin .

  2. Reels Play'e kayıtlı Sayfayı seçin.

  3. Erken bitir 'i tıklayın .

Reels Play için ödeme alma

Reels Play bonus programı sırasında oluşturulan makaralarınız için ödeme almak için bir ödeme hesabı oluşturmanız gerekir. Aşağıdakilerden biri gerçekleşene kadar, kayıtlı bir ödeme hesabı olmadan programın parçası olan makaraları oluşturabilecek ve çalıştırabileceksiniz:

  • Kazançlarınız 500$'ı karşılıyor veya aşıyor.

  • Hizmet şartlarını imzaladığınızdan bu yana 5 ay geçti.

Hizmet şartlarını imzaladığınız tarihten itibaren altı ay geçerse ve bir ödeme hesabı oluşturmadıysanız veya bağlamadıysanız, Reels Play bonus programı kazançlarınızı kaybedersiniz. Bu son tarihe kadar sizi uyaran bir dizi bildirim ve bir e-posta alacaksınız. Zamanında bir ödeme hesabı oluşturulmaması nedeniyle kazanç kaybının para kazanma durumunuzu etkilemeyeceğini lütfen unutmayın.

Reels Play bonus programı için İçerik Stüdyosu'nda Para Kazanma > Bonuslar altında veya kazancınızı almak için aldığınız bildirime tıklayarak bir ödeme hesabı oluşturabilir veya bağlayabilirsiniz . Bir Ödeme Hesabı oluşturmak için vergi formunuza ihtiyacınız olacak.

Makaraları Yönetme Oyun Bonusları

Reels Play bonusları, İçerik Stüdyosu'nda veya Profesyonel Kontrol Panelinizde yönetilir. Bonusları yönetmek için:

  1. İçerik Stüdyosu > Para Kazanma > Bonuslar'a veya Profesyonel Kontrol Panelinize gidin .

  2. Devam eden bonus fırsatlarının, mevcut fırsatların ve geçmiş bonusların yanı sıra bonus başına tahmini kazançların bir listesini göreceksiniz. Ayrıca bonusunuza yönelik ilerlemeyi buradan takip edebileceksiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Meta Business Manager'da İşletme Hesabı Oluşturulması

Meta Business Manager, işletmenizi organize etmenize ve yönetmenize yardımcı olan bir araçtır. Business Manager'da bir İşletme Hesabına katıldığınızda arkadaşlık isteklerini onaylamadığınız sürece iş

Meta Reklamlar İçin Nasıl Ücret Alınır?

Facebook, Messenger, Instagram veya Meta Audience Network'te reklam verdiğinizde yayınladığınız her reklam için bir bütçe belirlersiniz. Yayın türü olarak Hızlandırılmış seçeneğini seçmediğiniz sürece

bottom of page