Trendyol Influencer Başvuru Şartları
top of page

Trendyol Influencer Başvuru Şartları

Trendyol ilgili platforma elbette tüm sosyal medya kullanıcılarını kabul etmemektedir. Söz konusu platforma kayıt olmak ve reklam almaya başlamak için ilgili sosyal medya platformunda fenomen olmanız gerekiyor.

Trendyol son dönemde başvuruların büyük kısmına olumlu yanıt sağlıyor olsa bile minimum 10 bin takipçi kuralına muntazaman önem göstermektedir.


Trendyol İşbirliği Başvuru şartları:

  1. 18 yaşından büyük olmak

  2. En az 10 bin takipçi

  3. Beğenilerin organik olması (bot gibi sistemlere başvurulmamış olması)

  4. Etkileşimin yüksek olması

  5. Aktif olarak bir ajans ile çalışıyor olması gerekiyor. Ajans ile çalışmayanların fatura kesmek üzere vergi numarasına sahip olması gerekmektedir.

  6. Platforma kayıt olacak olan sosyal medya hesaplarında aktif olarak ürün satışı yapılıyor olması gerekiyor. Kısaca hiç ürün satış yapmamış hesaplar bu açıdan kabul edilmiyor. Bu önemli bir kriterdir. Dolayısıyla komik videolar paylaşan bir hesap kabul edilmeyebiliyor.

Trendyol’un kabul ettiği sosyal medya hesapları:

  • Facebook

  • Instagram

  • Tiktok

  • Twitch

  • Twitter

Trendyol İşbirliği Başvurusu Nasıl Yapılır?


Yukarıda yer alan şartları taşıyan her hesap sitemizden başvuruda bulunabilmektedir. Başvuruda bulunmak üzere ajansımıza üye olabilir ve https://www.ajansfu.com/influencer adresinden başvuru yapabilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Instagram hesabınız geçmişte mi kaldı?

Instagram hesabınız geçmişte mi kaldı? Sosyal medyanın hızla değişen dünyasında öne çıkmak için yeni stratejilere odaklanma zamanı geldi. İşte 2023'ün hızla değişen sosyal medya dünyasında öne çıkmak

bottom of page