Trendyol Influencer Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?
top of page

Trendyol Influencer Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?

Formu doldurup başvuruyu tamamladıktan sonra formunuz ve instagram hesabınız Trendyolun ilgili departmanı tarafından incelemeye alınır. İnstagram hesabınızdaki takipçi, beğeni ve yorumların organik olup olmadığı gelişmiş yazılımlar aracılığı ile test edilir. Ayrıca uzman incelemesine tabi tutulur. İnstagram takipçi ve etkileşimleri organik olmayan hesaplar Trendyol İnfluencer programına kabul edilmez.


Bu onay süreci 7 iş günü (ortalama 10 gün) sürer, bu süre içerisinde süreci hızlandırmak için yapılabilecek çok fazla bir şey yoktur. Sadece sabırla beklemek gerekir. Eğer instagram hesabınız 10.000+ organik takipçiye sahipse ve hesap üzerinden aktif ürün satışı yapılmıyorsa çok büyük ihtimalle hesabınız onaylanacaktır. Onay sürecinin sağlıklı bir şekilde yürümesi için hesabınız gizli (kapalı) hesap olmamalıdır.

Paylaşım yapmaya başlamak için onay sürecinin tamamlanmasını bekleyin. Hesabınız onaylanmadan yapacağınız paylaşımlardan komisyon kazanma ihtimaliniz yoktur.


Programa kabul edilmeniz durumunda başvurunuzun onaylandığına dair bir email alacaksınız. Bu mailde “Başvuruyu Tamamla” seçeneğini seçerek başvurunuza devam etmelisiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Instagram hesabınız geçmişte mi kaldı?

Instagram hesabınız geçmişte mi kaldı? Sosyal medyanın hızla değişen dünyasında öne çıkmak için yeni stratejilere odaklanma zamanı geldi. İşte 2023'ün hızla değişen sosyal medya dünyasında öne çıkmak

bottom of page